Hoitolamme ovat erikoistuneet selluliitin ja rasvan poistamiseen ilman kirurgisia toimenpiteitä, ihon kiinteyttämiseen sekä vartalonmuokkaamiseen. Kauneushoitolamme Leppävaarassa palvelee hoitaen niin vartalon kuin kasvojen alueen ongelmissa: kiinteyttämisessä, kohotuksessa, hoikennuksessa, muokkaamisessa ja elävöittämisessä.

Kurvilan laitteisto edustaa uusinta teknologiaa, ja niiden kehittämisestä vastaavat Euroopan johtavat tutkijat, erikoislääkärit ja insinöörit. Eri hoitomuotojamme ja -laitteitamme esitellään tässä esitteessä erikseen.

Kurvilan henkilökunnalle koulutus on koottu hyvin kaikenkattavasti; se on maahantuojien, eri kauneuden- ja terveydenhoitoalan ammattilaisten, erikoislääkärei-den ja tutkijoiden, sekä eri oppilaitosten peruskoulu-tuksista koottu kokonaisuus. Koulutus on jatkuva prosessi, ja välttämätön edellytys alan uusimman tiedon saannissa sekä ammattitaidon ylläpitämisessä.

Apunasi ovat huippulaitteet, vankka tietotaito, kattava hoitojen valikoima sekä korkealaatuiset tuotteet niin hoitola- kuin kotikäyttöön.

Hoidot ovat usein yhdistelmähoitoja ja ovat aina kudoskohtaisia. Kurvilassa eliminoidaan selluliitin syntyyn vaikuttavat kudokselliset tekijät eikä pelkästään poisteta irtonaisia kuona- ja nestekertymiä lymfajärjestelmää aktivoimalla. Hoidot perustuvat anatomisiin ja fysiologisiin lainalaisuuksiin siitä, miten eri kudokset toimivat, jolloin niihin voidaan laitteistojen avulla vaikuttaa. Pelkkä laitteen hankkiminen ei riitä menestyksekkääseen selluliittihoitoon. Siihen tarvitaan myös vankkaa osaamista ja ymmärtämistä kudoskäyttäytymisestä.

TULE KURVILAAN KUN
HALUAT TULOKSIA!

ETUSIVU I YRITYS I SELLULIITTI I HOITOMUODOT I YHTEYSTIEDOT
                 
Copyright 2010 Kurvila Oy   Design Q-tiitus.com