Nainen, 50 v
Päädyin onnekseni Kurvilaan oltuani pitkään turhautunut ikääntymisen tuomiin kremppoihin: nivelsärkyihin, turvotukseen, “rupsahtamiseen” yleensäkin ja ennen kaikkea aineenvaihdunnan nihkeyteen. Olin myös liian stressaantunut ja uupunut itse tekemään tehokkaita ratkaisuita terveyteni hyväksi. Kaikki energia ja aika tuntui kuluvan töihin ja muista huolehtimiseen. Hoitoyhdistelmissä on käyty aluksi läpi akuutteja kipukohtia ja elektrolymfalla on aktivoitu kehoni viemäristöä toimimaan kunnolla. Elektrolymfan jälkeen hämmästyttävän tehokas jalkakylpy, Hydrolymfa, on viimeistellyt puhdistusprosessia. Aina yhtä hämmästyneenä huomaan, miten paljon kuonaa kehostani poistuu: kerta kerran jälkeen vähemmän tosin. Sitä kuonaa, joka osaltaan käsitykseni mukaan tukkii ja häiritsee omaa kehoani toimimasta tehokkaasti. Nopea, miellyttävä paaston teho siis. Hoitojen jatkuttua ovat kivut nivelissä vähentyneet selvästi. Voin huomattavasti paremmin, tuntuu kuin sisäelimeni toimisivat tehokkaamin. Kokonaisvaltaiseen hyvään oloon ja toipumisen tukemiseen aivan huippusäväyksen on antanut Kurvilassa saamani selluliittihoidot. Hoitojen avulla tuumakokoni tuumakokoni on pienentynyt huomattavasti ja reisieni siluetti ryhdistynyt. Iho ja kudokset ihon alla ovat vahvistuneet ja ryhdistyneet silminnähtävästi. Katkenneet verisuonet reisistäni ovat kadonneet. Voin hyvin ja näytän terveeltä.

Nainen, 38
Lapset 14- ja 12 –vuotta. Synnytysten jälkeen kiloja kertyi. Olen tehnyt kaikkea päästäkseni niistä eroon ja onnistunutkin välllä. Selluliitti kuitenkin jäi ja pysyi. Kokeilin kaikkea: hierontaa, selluliitivoiteita, kuntoilua, ruokavalioita. Käytin omaisuuden erilaisiin kuureihin ja voiteisiin. Kuulin ystävältäni Kurvilan selluliitihoidoista ja varasin ajan esittelyhoitoon. Sain paljon tietoa kehostani ja yksilöllisen hoitosuunnitelman. Jo muutaman SPM-hoidon jälkeen tulokset alkoivat näkyä. Hankin myös kotihoitoa varten Kurvilan kehittämää Body Serumia. Hoitosuunnitelman edetessä selluliittini väheni ja nyt olen päässyt siitä vaivasta. Olen laihtunut XX kiloa, vaatekokoni on pienentynyt ja olen löytänyt uudestaan uskon itseeni. Selluliitti ei enää kiusaa minua. Investoin itseeni ja olen tyytyväinen.

Nainen, 42
Erilaisten sairauksien vuoksi ennen kovin liikkuva elämäni muuttui enemmän paikallaoloksi. Vatsaani kertyi rasvaa ja selluliittia. Siitä en parannuttuanikaan päässyt mitenkään eroon. Hakeuduin Kurvilaan saadakseni apua tähän ongelmaan. Kurvilassa paneuduttiin tilanteeseeni ja minulle tehtiin hoitosuunnitelma. Minulle myös kerrottiin, että ongelman syy ei ole vatsan alueella vaan johtuu huonontuneesta imusolmukejärjestelmästäni reisissä, rasvakudosten ja aineenvaihdunnan huovnosta toiminnasta. Hoitojen avulla asia saatiin kuntoon, ja selluliitti saatiin myös vatsastani pois.

 

Alla tyytyväisiä asiakkaitamme
Miss Suomi 2007 Noora Hautakangas,
sekä
Miss Suomi 2009 Essi Pöysti
suosittelevat palveluitamme.

 

 


ETUSIVU I YRITYS I SELLULIITTI I HOITOMUODOT I YHTEYSTIEDOT
                 
Copyright 2010 Kurvila Oy   Design Q-tiitus.com